Podstrona: Rekrutacja na studia drugiego stopnia / POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza

Rekrutacja na studia drugiego stopnia

2022-01-17 , red.  Anna Worosz
kategoria: Wydarzenia
Rekrutacja na studia drugiego stopnia

Trwa rekrutacja na studia drugiego stopnia (magisterskie) stacjonarne i niestacjonarne rozpoczynające się od semestru letniego w roku akademickim 2021/2022. Kandydaci mają do wyboru 18 atrakcyjnych kierunków studiów.  

Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

  • architektura, II stopnia stacjonarne,
  • budownictwo, II stopnia stacjonarne,
  • energetyka, II stopnia stacjonarne,
  • geodezja i planowanie przestrzenne, II stopnia stacjonarne i niestacjonarne,
  • inżynieria środowiska, II stopnia stacjonarne,

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa

  • inżynieria materiałowa, II stopnia stacjonarne,
  • inżynieria środków transportu, II stopnia stacjonarne,
  • mechanika i budowa maszyn, II stopnia stacjonarne,
  • mechatronika, II stopnia stacjonarne,
  • zarządzanie i inżynieria produkcji, II stopnia stacjonarne,

Wydział Chemiczny

  • biotechnologia, II stopnia stacjonarne,
  • technologia chemiczna, II stopnia stacjonarne i niestacjonarne,

Wydział Elektrotechniki i Informatyki

  • automatyka i robotyka, II stopnia stacjonarne,
  • elektronika i telekomunikacja, II stopnia stacjonarne,
  • elektrotechnika, II stopnia stacjonarne,
  • informatyka, II stopnia stacjonarne,

Wydział Matematyki i Fizyki Stosowanej

  • inżynieria w medycynie, II stopnia stacjonarne,

Wydział Zarządzania

  • logistyka, II stopnia stacjonarne i niestacjonarne.

Rejestracja kandydatów w Systemie Internetowej Rekrutacji potrwa do 18 lutego 2022 r. do godz. 1500. Szczegółowe informacje na temat rekrutacji są dostępne na stronie: rekrutacja.prz.edu.pl.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję