Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 276

Aktualności

18 Sie

Studenci lotnictwa PRz szybowcowymi wicemistrzami świata

Młody zespół prowadzony przez kapitana Wojciecha Batoga dał z siebie wszystko. Rywalizował z dziesięcioma drużynami (66 zawodnikami) z osiemnastu krajów w klasie Club i Standard.
18 Sie

Rekrutacja uzupełniająca trwa, zapraszamy

Do 13 września br. chętni mogą rejestrować się na 8 kierunków studiów stacjonarnych pierwszego stopnia.
 
17 Sie

[FOTO] Relacja EUROAVII Rzeszów z zawodów Air Cargo Challenge 2017

4. pozycja za załadowany payload, 5. miejsce za prezentację techniczną i 5. za największy podniesiony ładunek. W klasyfikacji generalnej – 11. lokata.
17 Sie

Zapraszamy na bezpłatne warsztaty programowania dla dziewczyn

Rozpoczęły się zapisy na drugą edycję bezpłatnych warsztatów programowania dla dziewczyn Rails Girls. Pod okiem profesjonalistów uczestniczki będą poznawać podstawy programowania w języku Ruby.
 
08 Sie

[FOTO] Twarze Politechniki 2017

Przedstawiamy krótką relację z sesji fotograficznej, w której wzięli udział studenci i absolwenci PRz.
07 Sie

[VIDEO] Adapciak PRz – przygoda z Politechniką Rzeszowską zaczyna się już na...

W tym roku zostanie on zorganizowany w Osadzie Załuż (w cieniu Gór Słonnych, nad brzegiem Sanu), potrwa od 4 do 10 września br.
 
04 Sie

[VIDEO, FOTO] Euroavia rozpoczyna walkę na zawodach Air Cargo Challenge w...

Po sukcesie w USA, Euroavia Rzeszów nie spoczywa na laurach. Przeciwnie, ma niezwykle pracowite wakacje.
04 Sie

[FOTORELACJA, VIDEO] Pożegnanie Polonusów cz. II - Koncert Galowy XVII ŚFPZF

Zapraszamy do relacji fotograficznej z XVII Światowego Festiwalu Polonijnych Zespołów. Autor zdjęć M. Misiakiewicz.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję